Nieuwe start

In ons kennismakingsgesprek beantwoorden we samen allereerst de vraag  of ik iets voor je kan betekenen. En komen we er tevens achter of het klikt tussen ons. Want als we geen klik hebben, is het lastig samen  jouw levensspoor te onderzoeken.

Als je er voor voelt met mij jouw spoor terug te gaan, zal ik je bij onze kennismaking ook iets vertellen over de onderzoekstechnieken die ik kan inzetten om na te gaan of er barrières zijn die jouw ontwikkeling en creatief vermogen hebben geblokkeerd. Of nog steeds blokkeren. Het komt namelijk nogal eens voor dat iemands binnenwereld – zijn zijn-  door allerlei oorzaken niet meer in harmonie is met zijn buitenwereld – met datgene wat hij doet. In het laatste geval ben je als het ware een beetje ‘ontspoord’ doordat je al dan niet gedwongen keuzes hebt gemaakt op schakelpunten in je leven die niet helemaal bij je passen. Soms zijn die veroorzaakt door de tijdsgeest of de cultuur in je omgeving. Soms door persoonlijke omstandigheden als familie-aangelegenheden  of financiële kwesties.

Om  een nieuwe levensweg in te slaan is het wenselijk  jouw  binnen- en buitenwereld weer met elkaar in harmonie te brengen. Veelal wordt dan van je gevraagd (schijnbare) zekerheden en bepaalde levenspatronen los te laten. Want alleen zo kun je bewust een nieuwe start maken.