Ik ben geboren in 1950. Na de middelbare school volgde ik opleidingen aan de Academie Mens en Arbeid (HBO, 1972) en het Instituut voor Biografie (Eindcertificaat in 2014).

In de daar tussenliggende jaren heb ik me praktisch en theoretisch geschoold  in creatieve werkvormen en autobiografisch schrijven. Dit laatste is een prachtig middel om de schatten in je levensbagage op te graven. Ook heb ik me verdiept in de genezende krachten van de natuur. Daarnaast vormde en vormt ‘het leven zelf’ voor mij een constante leerschool.

De rode draad in mijn  leven is mijn ambitie om mensen verder te brengen op hun levenspad. Gestart als beroepskeuze-adviseur en arbeids- en scholingsconsulent, werd ik vervolgens ook docente bij Muzemiks in Leersum, natuurgids bij het Utrechts Landschap en kok bij een interkerkelijk eetcafé.

Ook ontwikkel en geef ik jarenlang cursussen en workshops in (mandala) tekenen, iconen schilderen, wol vilten/verven en andere oude technieken. Allemaal in mijn atelier. Regelmatig exposeerde ik ook mijn creaties, die vaak gebaseerd zijn op gebruik en combinatie van verschillende materialen.

Daarnaast coach ik al jaren jong en oud bij grote en kleine levensvragen.
Bij alles wat ik doe, is mijn drive mensen hun mogelijkheden en ambities te laten ontdekken via meer zelfinzicht zodat zij hun inspiratiebronnen kunnen ontdekken die iedereen in zijn leven nodig heeft.
Samen op zoek naar ontwikkeling en balans.
Vanuit die motivatie werk ik altijd!